Aşçılık Programına ait iki atölyemiz bulunmaktadır. Ana atölyede (Sy.4.430) Dünya Mutfakları Uygulamaları ve Teknikleri/ Türk Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri/ Yöresel Mutfak gibi tercihen sıcak mutfak eğitimleri verilmektedir. Kapasite 16 kişiliktir. Atolye de çalışma tezgahları, evye, ocak, 2 adet fırın,2 adet buzdolabı, 1 adet derin dondurucu ve diğer mutfak ekipmanları( tabak, tencere, robot, tost makinası, fritöz, vb.) bulunmaktadır.
Pastane Atolyesi olarak kullandığımız diğer atölye (Sy.4.438) daha küçük olup kapasite maksimum 16 kişiliktir. Unlu Gıda Üretim Teknikleri/ Pasta Tatlı Üretim Teknikleri/ Yemek Süsleme Sanatı dersleri bu atölyede verilmektedir. Atolye de çalışma tezgahları, evye, 8 adet set üstü ocak, bir adet fırın, 1 adet buzdolabı, mutfak robotları ve diğer mutfak ekipmanları ( tabak, tencere, çatal, kaşık vb.) bulunmaktadır.